Back

BLACK SWIMSHORT

BLACK SWIMSHORT

BLACK SWIMSHORT

  • BLACK SWIMSHORT
  • BLACK SWIMSHORT
Product category:Product brand: Esp. Product code: NOVA 040

Price 39,99 €

Out of stock? Get an email, when the size is back in stock!

The information you submit will be used to send the availability notification. We will process your data in accordance with our Privacy Notice.

Big swimshorts - Absolute must when going to the beach. Classic fit with multiple pockets. Elastic waist with tightening.

Clothing measurements
E = Waist (cm)
F = Thigh (crotch, cm)
G = leg (inseam, cm)
H = Leg opening (cm)

KokoEFGH
2XL115
761876
3XL120
84
18
80
4XL130
88
18
82
5XL140
88
18
88
6XL150
100
18
92
7XL160
104
18
96
8XL180
110
18
100

Fabric doesn't strech!

Haluatko lisätietoja tästä vaatteesta?

The information you submit will be used to reply your support request. We will process your data in accordance with our Privacy Notice.

See other products from this brand: Esp.

Material: 100 % polyester. Gentle wash 30ºC.


Koko-opas

 Mittaa vanhan, sopivan vaatteesi ympärysmitta ja vertaa sitä kokotaulukoihimme!

 Kun olet lisäämässä tuotetta ostoskoriin, näet kokovalikossa sekä koon, että kyseisen koon ympärysmitan (esim. 2XL / 120 cm).

Isot koot miehille

Miten valitsen oikean koon?

  • Kun olet lisäämässä tuotetta ostoskoriin, näet kokovalikossa myös vaatteen ympärysmitan, esim. 7XL / 180cm.
  • Valitse tuotteet ympärysmitan (cm) mukaan, sillä eri tuotemerkeillä XL-kokomerkintöjen mitoitus vaihtelee ja poikkeaa toisistaan merkittävästi.
  • Ulko-/päällystakkia ostaessa kannattaa yleensä valita 10cm oman paidan ympärysmittaa isompi koko tai verrata mittaa jo vanhan sopivan takin sisäsaumojen mittoihin.

Tarvitset vain:

  1. vanhan, sopivan vaatteen (esim. t-paita ja housut)
  2. mittanauhan
  3. muistiinpanovälineet

Ja tee sitten näin:

  1. Aseta vaate tasaiselle pinnalle, esim. pöytä/lattia
  2. Mittaa vaate niin, että kangasta ei venytetä
  3. Kirjaa mitat ylös

Mittaa ainakin:

  1. Paidan ympärysmitta navan kohdalta
  2. Housujen ympärysmitta vyötäröltä



Useimmiten vaatteen ympärysmitta on riittävä sopivimman koon löytämiseksi. Toisinaan myös muista mitoista voi olla hyötyä...

Kerromme paidoista/yläosista myös nämä mitat:

  • Helman ympärys
  • Selän pituus (niskan saumasta helmaan)
  • Hihan pituus (kainalosta hihansuuhun)

Sekä housuista/alaosista myös nämä mitat:

  • Reiden ympärysmitta haaran kohdalta
  • Lahkeensuun ympärysmitta
  • Lahkeen pituus (lahkeen sisäsauma, eli haarasta lahkeensuuhun)

Mikäli tarvitset lisää mittatietoja, asiakaspalvelumme auttaa mielellään! Vastaamme kokotiedusteluihin sähköpostitse 1-2 arkipäivässä, asiakaspalvelu@bigoliver.fi

Jos vaatteella on kiire ja epäröit kahden koon välillä, kannattaa tilata molemmat ja palauttaa väärä koko. 

Alla näet videolta esimerkin, miten mittaamme shortsit!

Vyötärön, reisien ja lahkeiden ympärysmitat saadaan mittaammalla leveys, ja kertomalla tulokset kahdella.

Clothing measurements
E = Waist (cm)
F = Thigh (crotch, cm)
G = leg (inseam, cm)
H = Leg opening (cm)

Huomioithan, että tarkasta mittauksesta huolimatta, mitat saattavat poiketa taulukossa ilmoitetusta. Voit kuitenkin vaihtaa tuotteen/koon, mikäli koko ei ensi yrittämällä osu.


Vaatteet poikkeavat normaalista mitoituksesta ja ovat tottuttua suurempia

Suuressa osassa tuotteistamme koot ja mitoitus ovat totuttua huomattavasti reilummat.

You can choose the delivery method on checkout.

Maksutavat

Maksutapa valitaan verkkokaupan kassalla.

Maksutavat verkkokaupassa:

  • Kotimaiset verkkopankit
  • Maksu- ja luottokortit
  • MobilePay -mobiilimaksu
  • Siirto
  • Jousto (lasku ja osamaksu)
  • Klarna Checkout (Klarna lasku, erämaksu, verkkomaksut, luottokortit)
  • PayPal
  • Kuntien ja Kelan maksusitoumukset
  • Lahjakortti

Mikäli sinulla on muu maksusitoumus, ota yhteyttä asiakaspalvelu@bigoliver.fi


Paytrail

- Verkkopankit, kortit, siirto, Jousto ja MobilePay

  • Kotimaiset verkkopankit
  • Maksukortit, luottokortit
  • Siirto
  • Jousto (lasku ja osamaksu)
  • MobilePay -mobiilimaksu
  • Paytrail-tili

Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta. Muista palata takaisin myyjän palveluun, jotta maksu kirjautuu saapuneeksi.

Korttimaksuissa maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. 

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. 

Kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail välille, jolloin Paytrail on myös maksunsaajana. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun BigOliver.fi -kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. 

Myyjän eli BigOliver.fi:n vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä BigOliver.fi asiakaspalveluun. 

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 0207 181830 www.paytrail.com

Tarkemmin Joustosta: Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!


PayPal

Voit maksaa oman PayPal-tilisi saldosta tai käyttämällä yleisimpiä luottokortteja. Maksaminen luottokortilla ei vaadi rekisteröitymistä PayPalin asiakkaaksi.

  • Maksu PayPal tililtä
  • Visa, Visa Electron
  • MasterCard
  • American Express

Lisätietoja https://www.paypal.com/fi/weba...


Klarna Checkout

Klarna Checkoutilla voit maksaa verkkopankilla, pankki- tai luottokortilla, laskulla tai erämaksuna.

Alla lisätietoja Klarnan laskutus ja osamaksu vaihtoehdoista.

Osta nyt, maksa myöhemmin

Klarna-laskun ehdot

Kun valitset maksutavaksi Klarna-laskun, asiointisi on turvallista ja helppoa.

  • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä
  • Maksuaika on 14 vuorokautta
  • Sinun ei tarvitse antaa maksukorttitietoja
  • Voit tarkastella laskua osoitteessa klarna.fi
  • Voit maksaa erissä*

Jos olet kuluttaja, sinulla on myös kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Huomaathan, että palautusoikeus ei koske kaikkia tuotteita ja palveluja, kuten esimerkiksi lentomatkoja, tiettynä ajankohtana tarjottavia vapaa-ajanpalveluja tai vaatimustesi mukaan valmistettuja tai muunneltuja tavaroita.

Elinkeinonharjoittajalle maksuaika on 30 päivää laskun päiväyksestä, jos kassalla näin ilmoitetaan.

Kun valitset maksutavaksi laskun, Klarna maksaa ostohetkellä tilauksen hinnan verkkokaupalle, ja oikeus saatavaan siirtyy Klarnalle. Verkkokaupan veloittama laskutusmaksu on 0 €. Jos saatavaa ei makseta, Klarna lähettää maksumuistutuksen, josta Klarna veloittaa muistutusmaksun 5,00 €. Klarna veloittaa myös viivästyskorkoa korkolain mukaan. Jos saatava maksumuistutuksista huolimatta on edelleen maksamatta, Klarna voi siirtää saatavan perintätoimistolle perittäväksi, mikä voi aiheuttaa perintäkustannuksia.

Luottokelpoisuuden arviointi

Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista luottotietopalvelusta.

Henkilötietojen käsitteleminen

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään kuluttajan asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä. Tutustu Klarnan tietosuojaselosteeseen, jos kaipaat lisätietoja siitä, miten Klarna käsittelee henkilötietoja.

* Erämaksumahdollisuus koskee tällä hetkellä vain kuluttaja-asiakkaita. 

Mikäli sinulla on kysymyksiä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09-425 99 771. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 8-18.

Luotonantaja on Klarna Bank AB (publ), yhteisötunnus 556737-0431, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma. Klarna on luottomarkkinayhtiö, jota valvoo Ruotsin finanssivalvonta, Finansinspektionen (Box 7821, 103 97 Tukholma).

Klarnan yleisiä luottosopimusehtoja sovelletaan kaikkiin Klarnan kertaluottoihin.

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot löydät täältä 

Pilko maksut

Aloitusmaksu 0 €, käsittelymaksu 0 €/kk, lainakorko 19,90%. Esimerkki: Kokonaissumma 42,85 € ostokselle 12 kuukauden takaisinmaksuajalla ja 21,81% todellisella vuosikorolla on 47,61 €.

Tästä löydät kertaluottosopimusta koskevat ehdot, Klarnan yleiset luottosopimusehdot sekä vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.


Maksusitoumus

Hyväksymme kuntien ja Kelan maksusitoumukset. 

Toimittakaa meille maksusitoumus sähköpostitse. Lähetämme tuotteet, kun olemme saaneet vahvistettua maksusitoumuksen. Saatte laskun sähköpostitse PDF-tiedostona.

Täyttäkää kohtaan ASIAKASTIEDOT maksusitoumuksen myöntäjän tiedot ja TOIMITUSOSOITE kohtaan asiakkaan, jolle tuotteet lähetetään, tiedot.


Lahjakortti

Lahjakortti on voimassa 6kk lahjakortin ostohetkestä. 

Lahjakorttia ei muuteta rahaksi. Lahjakortilla tehdyt palautukset hyvitetään lahjakortille. Mahdolliset palautukset/vaihdot eivät vaikuta lahjakortin voimassaoloaikaan.


Mahdolliset hyvitykset ja palautukset maksetaan asiakkaan käyttämän maksupalvelun välityksellä.

Customers who bought this also bought…

New

We recommend

New

We recommend

New

We recommend

New

We recommend

New

We recommend

New

We recommend

New

We recommend

New

We recommend

New

We recommend

New

We recommend

New

We recommend

New

We recommend

D555 BLACK JEANS

59,99 €

Has the product or size you looked for run out of stock?

If the size you looked for is out of stock, subscribe to availability notification.

Choose the size and type your email address, then click the button.

The information you submit will be used to send the availability notification. We will process your data in accordance with our Privacy Notice.

Your shopping cart is empty

Terms and conditions