Rekisteri-/tietosuojaseloste

BigOliver / JJ-Market Oy (Company ID 0975131-0) Keskikankaantie 26, 15860 Hollola, Finland

YHTEYSHENKILÖ

Jenny Järvinen tai asiakaspalvelu@bigoliver.fi

REKISTERIN NIMI

JJ-Market Oy asiakasrekisteri

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN JA REKISTERIN TARKOITUS SEKÄ REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Rekisterinpitäjä tai sen valtuuttama yhteistyökumppani käyttää asiakkaiden tai potentiaalisten asiakkaiden henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin: • asiakassuhteen hoitaminen ja kehittäminen • tuotteiden ja palvelujen tarjoaminen ja toimitus • maksaminen, maksujen valvonta ja perintä • rekisterinpitäjän tuotteiden ja palvelujen markkinointi ja etämyynti sekä • rekisterinpitäjän liiketoiminnan kehittäminen ja siihen liittyvä asiakaspalvelun kehittäminen.

Rekisterin pääasiallinen käyttötarkoitus on JJ-Market Oy asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää JJ-Market Oy toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Tietoja käsitellään JJ-Market Oy asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää JJ-Market Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen sen omistamissa verkkokaupoissa. JJ-Market Oy saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille asiakassuhteen kehittämistä ja mainontaa varten, kuten esimerkiksi mainonnan kohdistamiseksi Facebookissa. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen lähettäminen JJ-Market Oy:n yhteistyökumppaneille lähettämällä sähköpostia asiakaspalvelu@bigoliver.fi.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja: • Henkilön etu- ja sukunimi • Sähköpostiosoite • Postiosoite • Puhelinnumero • Tiedot käsitellyistä tilauksista • Tilausten seurantatiedot

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

JJ-Market Oy:lla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä JJ-Market Oy asiakaspalveluun, sähköpostitse asiakaspalvelu@bigoliver.fi tai rekisterinhoitajalle.

Nykyisiä ja potentiaalisia asiakkaita koskevat tiedot saadaan mm. tarjouspyyntöjen, uutiskirjeen tilauksen, tuotetilausten, kilpailuihin osallistumisen ja muiden kontaktien yhteydessä sekä niistä tiedoista, jotka tallentuvat tai tallennetaan asiakkaan palveluiden tai tuotteiden käytöstä. Lisäksi asiakkaiden tiedot saadaan mm. myynnin yhteydessä. Näistä tiedoista tallennetaan ainoastaan niiden potentiaalisten asiakkaiden tiedot, jotka ovat antaneet markkinointi- tai yhteydenottoluvan.

Henkilötietoja voidaan myös kerätä, tallettaa ja päivittää Väestörekisterikeskuksen, Suomen Asiakastieto Oy:n ja muun osoite-, päivitys- ja muuta vastaavaa palvelua tarjoavan rekisterinpitäjän rekisteristä.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N 

TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE

Tietoja voidaan luovuttaa JJ-Market Oy:n oman Internetmainonnan kohdistamistarkoituksessa esimerkiksi Facebookiin. Henkilötietoja voidaan valikoidusti luovuttaa rekisterinpitäjän toimeksiantaman telemarkkinointiyrityksen kohdennettuun markkinointikampanjaan. Voimassa olevan lainsäädännön edellyttämin tavoin tietoja voidaan luovuttaa viranomaisille.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin tiedot kerätään tietokantoihin, jotka on suojattu palomuurein, salasanoin sekä muilla teknisillä keinoilla. Tietoihin on käyttöoikeus vain JJ-Market Oy palveluksessa olevilla henkilöillä tai sen valtuuttamilla toimijoilla, jotka tarvitsevat tietoja työtehtävissään. JJ-Market Oy edellyttää henkilöstöltään ja yhteistyökumppaneilta sitoutumista asiakastietojen salassapitoon. Heillä on käytössään käyttäjätunnukset ja salasanat. Manuaalisessa muodossa olevaa aineistoa säilytetään JJ-Market Oy:n käytössä olevissa toimitiloissa, jotka on lukittu ja valvottu.

TARKASTUS-, KIELTO- JA KORJAUSOIKEUS

Asiakkaalla on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa häntä koskevat tiedot ja vaatia virheellisen tiedon korjaamista rekisterissä. Asiakkaat joilla on tässä tai muussa JJ-Market Oy omistamassa  verkkokaupassa käyttäjätili, voivat tarkistaa ja muuttaa omia yhteystietojaan myös itse, kirjautumalla omalle tilille. Käyttäjätilin avaaminen ei vaadi ostosten tekoa.

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramarkkinointiin, etämyyntiin tai mielipidetutkimuksiin.

Tämä rekisteriseloste on nähtävänä myös JJ-Market Oy toimitiloissa osoitteessa Keskikankaantie 26, 15860 Hollola. 

Tietojen tarkastajan/kieltäjän/korjausta pyytävän tulee osoittaa henkilöllisyytensä luotettavasti.

Your shopping cart is empty

Terms and conditions